HomeRuangan BeritaBerita TerkiniMajlis Penyerahan Projek Sistem Portal Anti Keganasan SEARCCT

Majlis Penyerahan Projek Sistem Portal Anti Keganasan SEARCCT

Pada 27 Mac 2009 yang lalu, telah berlangsung Majlis Penyerahan Rasmi Projek Sistem Portal Anti Keganasan SEARCCT  bagi Pusat Serantau Asia Tenggara bagi Mencegah Keganasan (SEARCCT), di Bilik Persidangan SEARCCT tepat jam 3.00 petang. Majlis ini telah dirasmikan oleh Amb. Zainol Abidin Omar, Ketua Pengarah SEARCCT.

Majlis penyerahan sijil ini merupakan simbolik penyempurnaan Projek Sistem Portal Anti Keganasan SEARCCT. Majlis ini telah dihadiri oleh Ketua Pengarah SEARCCT, Amb. Zainol Abidin Omar, Timbalan Ketua Pengarah, En. Dzulkifly, para pegawai SEARCCT yang terlibat dalam pembangunan Projek Sistem Portal Anti Keganasan SEARCCT, 2 wakil daripada OSCC(Open Source Competency Centre) yang bertindak sebagai pemerhati dan wakil TESOL. Penyerahan sijil tersebut telah disempurnakan oleh Pengarah Urusan TESOL, En. Wan Hilmi Wan Mohd Noor kepada Amb. Zainol Abidin Omar.

Majlis berakhir pada jam 5.00 petang dengan sedikit jamuan ringan.

 

Business Areas

TESOL – A Technology Based Company
  • IT
  • Environmental
  • Security & Surveillance
  • Education
 

Portfolio Pengalaman

Ultimate Browsers SupportDengan  pengalaman TESOL di dalam bidang IT selama 8 tahun, portfolio pengalaman mengetengahkan kepelbagaian projek yang dijalankan dan senarai klien-klien kami daripada pelbagai agensi sama ada Institusi Kerajaan, Swasta mahupun perseorangan.

Senarai Portfolio Pengalaman...

Kaunter Pelawat

Hari ini2
Semalam140
Mingguan878
Bulanan2791

Powered by Kubik-Rubik.de

Rangkaian Sosial TESOL