HomeRuangan BeritaBerita TerkiniKPWKM: Latihan Pengukuhan Aplikasi Joomla 1.5!

KPWKM: Latihan Pengukuhan Aplikasi Joomla 1.5!

Latihan Pengukuhan Aplikasi Joomla! 1.5 ini telah dihadiri oleh 6 warga UNIT PEMBANGUNAN DAN PENYENGGARAAN SISTEM,  Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyrakat dari Bahagian. Latihan ini telah diadakan dari 25 hingga 28 Mei 2008 bertempat di Bilik Mesyuarat Aras 4 BPM, Wisma Sime Darby, Kuala Lumpur.

Latihan ini bertujuan untuk memberi pendedehan dan kemahiran lanjut kepada peserta mengenai pengurusan CMS Joomla 1.5 dan templat Joomla 1.5!. Latihan yang berbentuk ceramah dan hands-on training ini telah dipimpin oleh En. Mohd Rudzainy sebagai tenaga pengajar untuk templat dan En. Hilmi dan Puan Haryati sebagai pengajar untuk pengurusan CMS Joomla!. Pada akhir latihan, sesi penyampaian sijil tamat latihan telah diadakan.

 

Business Areas

TESOL – A Technology Based Company
  • IT
  • Environmental
  • Security & Surveillance
  • Education
 

Portfolio Pengalaman

Ultimate Browsers SupportDengan  pengalaman TESOL di dalam bidang IT selama 8 tahun, portfolio pengalaman mengetengahkan kepelbagaian projek yang dijalankan dan senarai klien-klien kami daripada pelbagai agensi sama ada Institusi Kerajaan, Swasta mahupun perseorangan.

Senarai Portfolio Pengalaman...

Kaunter Pelawat

Hari ini2
Semalam140
Mingguan878
Bulanan2791

Powered by Kubik-Rubik.de

Rangkaian Sosial TESOL