HomeRuangan BeritaBerita TerkiniMajlis Perasmian SPEKTRA Putrajaya 11hb Mac 2011

Majlis Perasmian SPEKTRA Putrajaya 11hb Mac 2011

11 Mac 2011 - Majlis Perasmian SPEKTRA Putrajaya telah sempurnakan oleh YB Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Seri Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin. Encik Ab Rahim Md. Junoh (Ir), timbalan pengarah di Perbadanan Putrajaya (PPj) memanjatkan rasa kesyukuran yang tidak terhingga kehadrat Allah SWT kerana melimpahkan kurnianya sehingga majlis tempohari berjalan dengan sempurna jayanya.

Beliau juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan syabas, tahniah serta terima kasih diatas segala penat lelah, pengorbanan dan sumbangan Datuk/Datin dan Tuan/Puan untuk memastikan kejayaan majlis tersebut. Kejayaan ini ternyata daripada kegembiraan di wajah YB Menteri, YBHG Tan Sri dan YBHG Datuk P(P)’. Untuk itu marilah kita sama-sama memastikan kejayaan ini diteruskan bagi menyiapkan projek ini dengan sempurna.

 

Business Areas

TESOL – A Technology Based Company
  • IT
  • Environmental
  • Security & Surveillance
  • Education
 

Portfolio Pengalaman

Ultimate Browsers SupportDengan  pengalaman TESOL di dalam bidang IT selama 8 tahun, portfolio pengalaman mengetengahkan kepelbagaian projek yang dijalankan dan senarai klien-klien kami daripada pelbagai agensi sama ada Institusi Kerajaan, Swasta mahupun perseorangan.

Senarai Portfolio Pengalaman...

Kaunter Pelawat

Hari ini86
Semalam165
Mingguan822
Bulanan2735

Powered by Kubik-Rubik.de

Rangkaian Sosial TESOL