HomeSelamat Datang ke Laman Teras Solution Sdn. Bhd

Latarbelakang

Teras Solution Sdn Bhd @ Tesol adalah merupakan 100% syarikat bumiputra yang berpangkalan di Bandar Seri Putra Bangi. Syarikat ini di asaskan pada 28 Januari 2004 dan sehingga sekarang telah berkembang dan mempunyai pusat R&D sendiri di UPM-MTDC, Serdang dan juga Pusat Latihan yang terletak di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi.

Dengan ibu pejabat yang terletak dikawasan yang strategik berhampiran Putrajaya, Cyberjaya, KLIA dan lembah Ilmu, ini memberikan kemudahan kepada pelanggan kami .

Kami di sini mempunyai kepakaran di dalam teknologi Sumber Terbuka "Open Source" dengan memfokuskan kepada 3 cabang utama IT :

  • Pembangunan Penyelesaian berasaskan Web,
  • Latihan untuk teknologi Open Source
  • Pembangunan Multimedia : Video Korporat, Montaj, Iklan
Tesol komited untuk membantu organisasi anda memanafaatkan penyelesaian Open Source secara menyeluruh dan berkesan. Semenjak penubuhan Teras Solution Sdn Bhd pada tahun 2004, Tesol dan Novell Corporation telah memulakan kerjasama dalam menyediakan penyelesaian berasaskan sumber terbuka yang di pakejkan sekali bersama-sama dengan perisian Operasi SuSe Linux Enterprise Server (SLES). Selain itu juga Tesol merupakan rakan strategik kepada MySQL dimana Tesol adalah merupakan Rakan Strategik di bawah kategori " MySQL Certified Network Partner ". Kami di Tesol menyatakan komitmed kami untuk menyediakan perkhidmatan dan penyelesaian bertaraf dunia kepada pelanggan kami.
 

Business Areas

TESOL – A Technology Based Company
  • IT
  • Environmental
  • Security & Surveillance
  • Education
 

Portfolio Pengalaman

Ultimate Browsers SupportDengan  pengalaman TESOL di dalam bidang IT selama 8 tahun, portfolio pengalaman mengetengahkan kepelbagaian projek yang dijalankan dan senarai klien-klien kami daripada pelbagai agensi sama ada Institusi Kerajaan, Swasta mahupun perseorangan.

Senarai Portfolio Pengalaman...

Kaunter Pelawat

Hari ini85
Semalam165
Mingguan821
Bulanan2734

Powered by Kubik-Rubik.de

Rangkaian Sosial TESOL